За нас

Markoni Group помага за бързото развитие на компанията и успешните й позиции, както в средите на българските строителни компании, така и в средите на фирмите производители и вносители на строителни материали от страната и чужбина. Основната цел на Маркони Груп Стоунс ООД е пълно и качествено обслужване на клиентите и предлагане на широка гама от продукти с доказано качество и произход.

Натрупаният през годините опит ни помага да обезпечим нашите клиенти само с най качествени продукти и първокласно обслужване. Полагаме всички усилия доставките на предлаганите от нас продукти да са в необходимите количества, качества и срокове на доставка за цялата страна, защото да заслужим и оправдаем Вашето доверие е основна цел за нас. ПРОДУКТИ Като строителен материал камъкът е използван от хората още от най-дълбока древност, затова ние в Маркони Груп Стоунс ООД поддържаме богат асортимент от облицовъчен и декоративен камък.

Компанията е специализирана в търговията с камък гнайс, който е с високо качество и благодарение на богата цветова гама и разнообразието от форми и размери е изключително практичен както за външни облицовки и настилки, така и за изпълнението на декоративни интериорни решения.